top of page
222.jpg
  • Εικόνα συγγραφέαZeus

Σούπερ Κυπριακό Ντέρμπι...



Ξεκινάει ένα συναρπαστικό ΠΣΚ με αρκέτα παιχνίδια και σούπερ ντέρμπι.Πάμε σιγά να τα δούμε.Η επιλογή δική σας..


19:00 (CYP) Anorthosis - Omonia *** Τεράστιο ντέρμπι ονομάτων, με τις δύο ομάδες να παρατάσσονται χωρίς τους ηγέτες τους. Για την Ανόρθωση θα λείψει ο Γκερέρο και για την Ομόνοια ο Μπέζους και Κούσουλος. Ανόρθωση έδειξε στο ντέρμπι με την Πάφο να έχει θέματα στην τελική πάσα, ενώ η αήττητη Ομόνοια προσεγγίζει πιο επιφυλακτικά τα ματς με ισχυρούς αντιπάλους.Θεωρώ θα πάμε στα λίγα γκολ... Χ2 DC & Under 3.5 (2.15)


19:00 (TUR) Trabzonspor - Konyaspor *** Μόνο και μόνο το μομέντουμ της ιστορικής νίκης της περασμένης εβδομάδας, αρκεί για να δικαιολογήσει την αγορά του άσου της Τραμπζονσπόρ, σε fair μάλιστα τιμολόγηση της ειδικά συνυπολογίζοντας το πόσο προβληματική είναι η αποψινή φιλοξενούμενος της «θύελλας». 1X DC & Over 2.5 (2.25)


20:00 (DEN) Silkeborg - Randers FC *** Γειτονικό ντέρμπι. Η Σίλκεμποργκ είναι σε περίεργη φάση, αφού εκεί που ήταν 1 πόντο πίσω από την Κοπεγχάγη, με 1 βαθμό στα δύο τελευταία ματς έχασε την επαφή της και βρέθηκε στην 4η θέση. Ο στόχος της βέβαια ήταν να μπει στην εξάδα, κάτι που πολύ δύσκολα θα χαθεί.Η Ράντερς έβαλε δύσκολα στην Κοπεγχάγη, τελικά όμως έχασε, ενώ αγνοεί τη νίκη στα 4 τελευταία, έχοντας χάσει τα δύο πιο πρόσφατα. Αδύναμη εκτός έδρας, πληρώνει την αστάθεια της άμυνας. 1X DC & Over 2.5 (2.40)


21:30 (GER) B. Monchengladbach - Wolfsburg *** Το παιχνίδι οδεύει για G/G και Over (1.43 και 1.47 αντίστοιχα) έτσι όπως παρουσιάζεται η Γκλάντμπαχ γενικώς και η Βόλφσμπουργκ ως φιλοξενούμενη και μάλλον δεν έχει διπλό. G/G & Over 2.5 (1.80)


21:45 (ITA) Genoa - Verona *** Μπορεί μακριά από τη Γένοβα να στερείται δυναμικής, ωστόσο στο σπίτι της η Τζένοα (για την ώρα τουλάχιστον) μοιάζει αξιόπιστη. 2,5 μήνες χωρίς νίκη η Βερόνα, 34 χρόνια χωρίς διπλό στο «Φεράρις». -- 1 -- (1.95)


22:00 (SPA) Ath Bilbao - Celta Vigo *** Αδιάφορος ο άσος στις τιμές που κινείται. Η Αθλέτικ έχει αναμφίβολα τον πρώτο λόγο, όμως αφενός δεν αποτελεί τέρας αξιοπιστίας, αφετέρου η Θέλτα είναι καλύτερη από αυτό που δείχνει η βαθμολογική της θέση.Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν πιο μαζεμένα, αλλά ένα γκολ θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα. Over 2.5 (1.80)


22:00 (FRA) Montpellier - Nice *** Μεγάλο ματς στην αυλαία της 12ης αγωνιστικής, με το χαρακτήρα ενός σκληρού ντέρμπι. Τεράστιο το κίνητρο για τη Μονπελιέ, να γίνει η πρώτη ομάδα που κερδίζει φέτος τη Νις. Να παραμείνει στην κορυφή θα επιδιώξει η ομάδα της Κυανής Ακτής. Over 2.5 (2.05)



45 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Champions League...

Σαρώσαμε...

bottom of page