top of page
222.jpg
  • Εικόνα συγγραφέαZeus

Επιστροφή στην δράση......



Επιτέλους επιστροφή στην κανονικότητα και στα πρωταθλήματα.Έρχεται μεγάλο ΠΣΚ και πάμε ξεκινώντας από σήμερα.Η επιλογή δική σας...


18:15 (GRE) OFI Crete - Volos *** Αν στο ξεκίνημα της σεζόν, ο συγκεκριμένος άσος προσφερόταν ψηλότερα από το 1.70, το πιθανότερο είναι πως θα αγοραζόταν χωρίς πολλά πολλά. Μετά από διακοπή, με την γκρίνια να κυριαρχεί στον ΟΦΗ, με τον Βόλο να έχει νέο προπονητή, η απόδοση δεν μοιάζει πλέον ανάλογα δελεαστική. Over 2.5 (1.85 )


20:30 (SWI 2 ) Stade Nyonnais - Thun *** Η Νιόν πέτυχε ευρεία νίκη επί της Ααράου στην αγωνιστική πριν από τη διακοπή, αν και η Τουν αποτελεί πολύ πιο υψηλό εμπόδιο. Δεν είναι εύκολη η έξοδος, όμως η αρκετά φορμαρισμένη φιλοξενούμενη έχει την ποιότητα να φύγει με το διπλό από τη Νιόν. X2 DC & Over 2.5 ( 2.30 )


21:00 (HOL 2) Telstar - Willem II *** Η Βίλεμ που προπορεύεται και που είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας με 8 νίκες σε 9 παιχνίδια. Φιλοξενείται από την Τέλσταρ που συμπλήρωσε 10 ήττες σε 15 αγωνιστικές. -- 2 --


21:30 (GER) FC Koln - Bayern Munich *** Καθαρά από την Μπάγερν εξαρτάται η έκβαση της αναμέτρησης. Η Κολωνία μπορεί να βρει γκολ, κι ας μην το έχει εύκολο, αλλά για να έχει κέρδος, πρέπει να συμβούν πολλά. 2 & Over 3.5 ( 2.00 )


21:30 (POR CUP) Vizela - Estrela *** Η Βιζέλα είναι βελτιωμένη το τελευταίο χρονικό διάστημα και με τη δύναμη της έδρας θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση. Η Εστρέλα τελευταία δυσκολεύεται στο σκοράρισμα και έχει πολλές απουσίες που την αποδυναμώνουν. Θα στηρίξω τη γηπεδούχο.-- 1 --


22:00 (ENG CH) Rotherham - Leeds ***Αντίθετη η πορεία των δύο ομάδων μέχρι τώρα στη σεζόν. Η Ρόδεραμ είναι σε δεινή θέση και θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς μετά την αποχώρηση του Τέιλορ, όμως φαντάζει δύσκολο να ανακόψει την πορεία της Λιντς.2 &Under 4.5 (1.80)


22:00 (SPA) Alaves - Granada CF *** Η εικόνα της Αλαβές είναι καλύτερη και η έδρα επίσης παίζει ρόλο σε τέτοια παιχνίδια. Αλλά στις τιμές που κυκλοφορεί ο άσος, είναι… κοροϊδία. Το ματς κρύβει παραπάνω δυσκολίες σε σχέση με αυτό που δείχνει το σετ αποδόσεων και η Γρανάδα με τους γρήγορους επιθετικούς της μπορεί να σκοράρει. 1X DC & G/G (2.35)



38 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Champions League...

Σαρώσαμε...

bottom of page