top of page
222.jpg
  • Εικόνα συγγραφέαZeus

Sunday for Money.....



Καλημέρα φίλοι μου.Αρκετά και ενδιαφέροντα παιχνίδια σήμερα σε πολλά πρωταθλήμτα και πάμε να τα δούμε..Οι επιλογές δικές σας...

ENGLAND : Premier League


16:00 (ENG) Everton - Chelsea *** Είναι σε τρομερή κατάσταση η Έβερτον και η τιμωρία που της επιβλήθηκε, την έχει συσπειρώσει. Την ώρα που η Τσέλσι ψάχνει πατήματα και βγάζει αφέλεια αμυντικά, τα «ζαχαρωτά» σκοράρουν... Over 2.5 ( 1.80 )


16:00 (ENG) Luton - Manchester City *** Σίγουρα δεν είναι στα καλύτερά της η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά θα προκαλέσει μεγάλη εντύπωση να κάνει νέα γκέλα, ειδικά απέναντι στη Λούτον. Παλεύουν τα ματς οι «καπελάδες», θα προσπαθήσουν να το πάνε κλειστά.. 2 & Under 4.5 (1.65)


18:30 (ENG) Tottenham - Newcastle *** Κάπου θα αντιδράσει η Τότεναμ, αλλά όσο απογοητεύει, είναι δύσκολο να τη στηρίξεις. Την ίδια ώρα, η λαβωμένη Νιουκάστλ έχει μεγάλο πρόβλημα εκτός και γι' αυτό αποφεύγουμε τα σημεία. 1X DC & Under 4.5 (1.75)


GERMANY : Bundesliga


16:30 (GER) Stuttgart - Bayer Leverkusen *** Ματσάρα, ντερμπάρα και τα σχετικά. Ομάδες σε θαυμάσια κατάσταση με ωραίο ποδόσφαιρο και αρετές σε κάθε γραμμή. Κάθε αποτέλεσμα πιθανό είναι. Αν παίξουν απελευθερωμένα πάμε για πολλά γκολ...G/G & Over 2.5 (1.80)


SPAIN : LaLiga


22:00 (SPA) Barcelona - Girona *** Μεγάλο ματς στη Βαρκελώνη. Η ανεβασμένη Μπαρτσελόνα των τελευταίων εβδομάδων, από τη στιγμή που επανήλθαν Ντε Γιονγκ και Πέδρι στην ενδεκάδα, απέναντι στην εκπληκτική Χιρόνα των έξι σερί εκτός έδρας νικών. Ο άσος είναι πολύ χαμηλά και σε αυτές τις τιμές δεν παίζεται... G/G & Over 2.5 (1.80)


FRANCE: LIGUE 1


21:45 (FRA) Lorient - Marseille *** Πήρε μπρος για τα καλά η Μαρσέιγ, φτάνοντας σε τρεις πολύ σημαντικές νίκες. Εάν περάσει και από τη Βρετάνη απόψε, θα χτυπήσει και πάλι την πόρτα της Ευρώπης. Αν και σε δύσκολη έδρα, με μια Λοριάν που καίγεται για βαθμούς, έχει σύμμαχο την παράδοση και τη φόρμα για το διπλό. X2 DC & Over 2.5 (2.40)


CYPRUS : Championship


17:00 (CYP) Achnas - Anorthosis *** Πολύ μπερδεμένο σταύρωμα. Πάμε να δούμε τα δεδομένα. Ο Εθνικός Άχνας δείχνει μέχρι τώρα πως είναι η καλύτερη ομάδα από τις μικρομεσαίες και στο σπίτι του λυγίζει πολύ δύσκολα. Η Ανόρθωση από την άλλη εσχάτως δέχεται πολύ δύσκολα γκολ, αλλά καλείται να αγωνιστεί με πολλές απουσίες που δυσκολεύουν το έργο του Γκαγιέχο.G/G & Over 2.5 (2.15)


18:00 (CYP) Karmiotissa - Paphos *** Η Πάφος πετάει φωτιές το τελευταίο διάστημα και έχει βρει την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση. Έχει ξεκάθαρο προβάδισμα κόντρα στην Καρμιώτισσα. Πολύ περισσότερο εφόσον δεν υπάρχει ο παράγοντας έδρα μιας που φέτος αγωνίζονται αμφότερες στην Πάφο..G/G & Over 2.5 (2.65)


19:00 (CYP) Nea Salamis - Omonia *** Η Νέα Σαλαμίνα τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να μην χάνει εντός από την Ομόνοια. Συν τοις άλλοις θέλει να πάρει ρεβάνς για την βαριά τεσσάρα του πρώτου γύρου. G/G & Over 2.5 (2.20)


NETHERLANDS : Eredivisie


15:30 (HOL) Sittard - Waalwijk *** Η Φορτούνα ό,τι καλό έχει πετύχει ως τώρα στο πρωτάθλημα το οφείλει εν πολλοίς στην εντός έδρας αποτελεσματικότητά της. Περιορισμένων δυνατοτήτων η Βάαλβαϊκ, όπως καταδεικνύει και η θέση της στη βαθμολογία. Over 2.5 (2.00)



31 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Champions League...

Σαρώσαμε...

bottom of page